Hallo, Mijn naam is Daniëlle Niesten. Oprichtster van Innermoon coaching. Innermoon staat voor je innerlijke schaduwkant in het licht zetten om zo een stuk lichter door het leven weer te kunnen gaan.

Reizen, yoga, meditatie en natuur zijn enkele dingen waar ik blij van wordt. Het heeft allemaal als grondslag voor mij om vrijheid en liefde te ervaren. Ik zie te vaak om mij heen dat mensen hun eigen lijden creëren waarin ze hun toegang tot geluk zelf onbewust belemmeren. Bewustwording van je eigen belemmeringen tot geluk is een van de belangrijkste punten in je leven. Ik ben van mening dat het leven bedoeld is om als moeiteloos te kunnen ervaren. Helaas voelt dat voor mensen lang niet altijd zo.

Moeiteloos, vrij en liefdevol. Daar is het leven wat mij betreft voor bedoeld! Ik ben mijzelf al jaren aan het verdiepen en ontwikkelen in alles wat te maken heeft met het welzijn en ontspanning waardoor ik vrijheid, moeiteloosheid en liefde kan zoveel mogelijk kan ervaren. Graag deel ik mijn kennis met iedereen die net als ik op zoek is naar meer ontspanning en vrijheid in het leven.