7-9 Juni 2024

Inner Voice retreat

Ontdek de rust en vrede van een weekend vol rust en ontspanning bij Finca vrij in Scharendijke. Met de begeleiding van ervaren mindfulness trainers Marije van Werkhoven en Danielle Niesten, biedt dit retreat een unieke kans om jezelf weer helemaal op te laden.

Ruimte maken voor je authentieke zelf

Dit weekend staat in het teken van rust en ontspanning. Door rust krijg je de mogelijkheid dieper naar binnen te keren en ruimte te maken voor je authentieke zelf en je Inner Voice. Via begeleide oefeningen en sessies die focussen op het huidige moment – of het nu gaat om yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, of een stiltewandeling – zal je leren om continu bij jezelf te blijven en zo weer je innerlijke stem te kunnen horen.

Je zult een volledig verzorgd weekend doorbrengen omgeven door natuur, ontvangt heerlijke vegetarische maaltijden bereid door onze talentvolle retraite kok Roos, en verblijft in een van de prachtig ingerichte appartementen die garant staan voor totale ontspanning.

Maak de keuze om jezelf de ruimte en ontspanning te gunnen die je verdient, en sluit je aan bij ons voor een transformationele ervaring die de manier waarop je dagelijks leeft zal verrijken.

We hopen je te ontmoeten en samen een prachtig weekend te beleven.

Liefs,
Danielle & Marije


In de Roos Catering

Rosanne van In de Roos Catering neemt je tijdens de stilte retraite mee op een culinaire ontdekkingsreis met verrassende smaken uit verschillende keukens.

Kleurrijk, lokaal en duurzaam, waarbij elk ingrediënt ten volste benut wordt. 

Gezonde en met liefde bereide voeding schept meer verbinding met jezelf én met elkaar. 

Verblijf:

Het verblijf heet Finca Vrij in Scharendijke, te Zeeland. Je slaapt tijdens je verblijf in één van de fijne appartementen die je deelt met 1 of 2 anderen. Elk appartment heeft een eigen thema zoals bijvoorbeeld Jungle, Boho chic of Loft. Er is een moderne eigen badkamer aanwezig en een kleine keuken. De appartementen zijn open en hebben ieder een vide met een slaapplek voor 1 persoon. Beneden staat er een kwalitatief heerlijke slaapbank waar ook 1 iemand heerlijk kan slapen. Zie beneden voor foto impressies.

Elk appartement heeft een eigen terras waar je ‘s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon met een kopje thee.

De locatie beschikt over een grote prachtige tuin (5500 m2) met allerlei privé plekken en een vuurplek. De algemene ruimte waar we samen komen is een modern omgebouwde kas met een groot zitgedeelte, de keuken en hier komen we ook samen om te eten. Daaraan gelegen is de lichtte en ruime yogazaal.

Je ontvangt:

  • Een heel weekend begeleiding van onze ervaren coaches
  • 2 overnachtingen. Je verblijft samen met 1 andere deelnemer in een van de prachtig ingerichte appartementen. Je beschikt over een eigen slaapruimte.
  • Beddengoed, lakens en handdoeken aanwezig.
  • Heerlijke voedzame, veganistische maaltijden
  • Fruit en thee gedurende de hele dag
  • Begeleide meditaties om dieper in de ontspanning en rust te zakken
  • Muzikale begeleiding om je te ondersteunen
  • Veel ruimte voor jezelf
  • Geniet van de bijzondere tuin (5500 m2) waarin o.a. een loopspiraal te vinden is.  
  • Integratie-inspiratie mails tot drie weken na de retraite

We starten op vrijdag 7 juni om 17.30 uur en eindigen zondag 9 juni rond 15.00 uur

Ticket prijs aanbieding €450,- all inn


Annuleringsbeleid


Tot 6 weken voor aanvang retraite: 85%* terug
Tot 4 weken voor aanvang retraite: 75%* terug
minder dan 4 weken voor aanvang 0%*
terug. 

*van het totaal bedrag

Over de enthousiaste, professionele en gedreven coaches:

Danielle Niesten

Danielle werkt in Voorne aan Zee en omgeving. Zij is oprichtster van Innermoon Coaching & Mindfulness en Yogaflow Brielle. Ze heeft meerdere retraites georganiseerd in binnen en buitenland. Ze werkt als non-dualistisch coach en Categorie 1 mindfulness trainer. Ook is ze werkzaam als yoga docente. Ze heeft een grote interesse in het Boeddhisme, Advaita Vedanta, Meditatie en Yoga. Houd van natuur en lekker eten en muziek.  

Marije van Werkhoven

Marije werkt in Heenvliet en omgeving. Meer dan 20 jaar werkt zij met mensen met mentale klachten. Vanuit de wens om een plek te creëren waar zowel Oosterse als Westerse kennis samen gebracht worden heeft zij in 2017 Studio Yin opgericht. Hier worden Yoga, Massagetherapie & Meditatie aangebonden.